Je kan materiaal reserveren aan voordelige tarieven als je tot één van volgende doelgroepen hoort:

  • Door de stad Antwerpen erkende jeugdverenigingen
  • Professionele jeugdwerkpartners met een betoelagingsovereenkomst van de stad Antwerpen
  • Jeugddiensten van één van de 9 districten of de centrale jeugddienst: Antwerpen, Berchem, Borgerhout, Deurne, Berendrecht-Zandvliet-Lillo, Wilrijk, Hoboken, Merksem of Ekeren.
  • Jongeren (-26 jaar) met project-, fuif-of evenementsubsidies toegekend door een district (enkel voor materiaal dat je nodig hebt voor het project of evenement waarvoor je de subsidie kreeg).

Twijfel je: via deze link kan je nakijken of je beroep kan doen op de uitleendienst: overzicht jeugdverenigingen

Indien dit niet het geval, kan u je steeds ontlenen via onze andere zaak Rent4your-event (weliswaar dan zonder de korting van de stad Antwerpen): www.rent4your-event.be

Zoeken

Uitleendienst Antwerpen

Discobar 1
Geluid-Discobar, Geluid
Discobar 1

Discobar voor feesten tot 100 personen. Omvat een A&H Xone:43 mengpaneel, Twee Denon S-1200 CD/USB spelers en 2 x Mackies SRM450 boxen. 

Een extra subwoofer van 15" (Mackie subwoofer HD 1501) is eveneens mogelijk. Extra huurprijs is 25 euro.

Dit is een pakket dat wij voorstellen aan mensen die kwaliteitsvol materiaal zonder teveel poespas wensen te huren aan een budgetvriendelijke prijs. Is bvb ideaal voor klanten die met een laptop, cds en usb wensen te draaien.

Uiteraard is het mogelijk zelf jouw discobar samen te stellen (en dit ook voor een groter publiek). Neem daarvoor zeker eens verder een kijkje op de website en bestel online of vraag een offerte aan. 

Deze discobar kan je huren in Antwerpen (Deurne).

 

Vanaf € 25.50 Per gebruik

Selecteer de datum huur en de locatie